Sociomerce

Scherpere positionering en rebranding voor Sociomerce

Geschreven door Bjørn Hascher | 18 juli 2024

AMSTELVEEN - Sociomerce heeft haar positionering als social selling specialist verscherpt met een nieuwe marktstrategie en een vernieuwd aanbod van proposities. Tevens zal de nieuwe positionering kracht worden bijgezet met een vernieuwde branding. "De sterke groei van Sociomerce gaat samen met sterke veranderingen in de markt. Om verder te kunnen blijven groeien moeten we innovatief en wendbaar blijven, zodat we klanten kunnen blijven helpen met de veranderende commerciële uitdagingen in de markt”, aldus Bjørn Hascher, Managing Director van Sociomerce.

Sociomerce bestaat vijf jaar en is daarmee één van de pioniers en marktleiders op het gebied van social selling in de Benelux. Met snel veranderende markten verandert ook de rol van social selling. De business-to-business klantreis wordt steeds complexer en marketing- en sales cycli worden steeds langer. Daarmee neemt het belang voor het creëren, onderhouden en activeren van zakelijke relaties toe.

Om dit goed en succesvol te kunnen doen kost echter veel tijd, expertise en resources. Bjørn Hascher: “Sociomerce heeft als missie om waardevolle zakelijke relaties te creëren. We werken dan ook continue aan onze proposities, technologie, processen en vaardigheden van medewerkers om dit op een effectieve manier voor onze klanten te kunnen realiseren.“

 

Vernieuwd merk en nieuw logo

“De grote stappen die we dit jaar hebben gezet wordt nu krachtig ondersteund met een vernieuwd merk met een krachtige missie, sterke merkwaarden en een nieuwe website. Klaar zijn we nog niet. Zo zijn we druk bezig met ons eigen Sociomerce AI-model en ook onze andere labels Recruitment.nu en Leadmeister zijn sterk in ontwikkeling”, aldus Hascher.